Михайло Мудрик бе едно от най-обсъжданите имена по време на януарския

...
Михайло Мудрик бе едно от най-обсъжданите имена по време на януарския
Коментари Харесай

Усик: Мудрик струва над 100 милиона евро и може да спечели Златната топка

Михайло Мудрик бе едно от най-обсъжданите имена по време на януарския трансферен прозорец, откакто приключи трансфер на стойност 100 милиона евро в Челси от Шахтьор Донецк. Офанзивният играч все още чака първия си гол във Висшата лига и има единствено една асистенция, само че боксьорът в тежка категория Олександър Усик е уверен, че неговият надарен съотечественик ще продължи да подражава на достиженията на някогашния нападател на Челси и Милан Андрий Шевченко, що се отнася даже до спечелването на Златната топка.

" Не, не ме изненадва цената на Мудрик. Всичко се увеличи. Цените и парите са малко по-високи, в сравнение с бяха. Мисля, че той коства малко повече от 100 милиона евро, тъй като го следих. За първи път го видях да играе за младежите до 18 или до 19 години. Прическата, която хваща окото, татуировките, имам поради, той играеше, а аз го гледах и ми хареса. Струва ми се, че този човек може да донесе четвъртата Златна топка на Украйна ", показа Усик.

Част от трансферната цена на Мудрик отиде за подкрепяне на силите за войната в Украйна, като Усик се насочи към дома на един стадий, с цел да окаже помощ на фронтовата линия.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР